Book Details

Gasztronómiai Szótár Francia-Magyar Magyar-Francia

– Összesen mintegy 5000 aktuális szakkifejezés nyelvenként, kb. 6000 fordítással irányonként
– Szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
– Függelék: francia és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
– A szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben résztvevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta
problémákkal.

Leírás

Szerző: Fritz Kerndter, Francoise Kerndter, Pálfy M.

Kiadó: Grimm Könyvkiadó és Ker.Kft.

ISBN 9789637460562

181 oldal

További információk

Tömeg 0.230 kg
Méretek 19.2 x 12.4 x 1.2 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gasztronómiai Szótár Francia-Magyar Magyar-Francia” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.